FlashShowBizTe FunditTe Gjitha

I përqeshi vajzën në transmetim direkt, Kate Middleton e bën për ‘dy lekë’ gazetarin

Dukesha e Kembrixhit, Kate Middleton në të gjitha daljet e saj ka qenë gjithmonë serioze dhe i ka respektuar deri në fund rregullat mbretërore, por ajo nuk do t’ia dijë për asgjë kur bëhet fjalë për fëmijët e saj.

Mësohet se së fundmi, moderatori Greg James në “BBC Radio 1” ka bërë disa batuta në lidhje me ditën e parë në shkollë të princeshën Charlotte.

Moderatori tha në transmetim direkt:

“Kush dreqin shtrëngon duart me mësuesen në ditën e parë të shkollës?”

Kate nuk e ka përmbajtur veten pas kësaj dhe e ka thirrur moderatorin në pallatin mbretëror për t’i kërkuar shpjegime. Ajo i ka kërkuar moderatorit t’i tërheqë fjalët mbrapsht. Sigurisht që moderatori e ka bërë këtë dhe madje i ka kërkuar dhe falje Kate.

Artikuj të Ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *