Vjedhja e shtëpisë së Benzema, Fax News mëson detaje të reja: Kush janë dy drejtorët e përfshirë (Emra+Foto)

Pas denoncimit nga ish-kryeministri Sali Berisha se dy drejtorë në Laç janë zhdukur dhe arrestuar në Spanjë për vjedhjen e shtepisë së yllit të Realit të Madridit Benzema, Fax News mëson detaje te reja. Dy drejtorët për të cilët flet Berisha janë Edmond Jushi drejtori i rrugëve rurale të Kurbinit dhe Alfred Prodani drejtori i … Continue reading Vjedhja e shtëpisë së Benzema, Fax News mëson detaje të reja: Kush janë dy drejtorët e përfshirë (Emra+Foto)