Vettingu, KPK jep vendimin për gjyqtaren Entela Prifti

KPK ka dhënë vendimin për Kryetaren e Gjykatës Korçë, Entela Prifti. Ajo është shkarkuar përfundimisht nga detyra. Siç ishte lajmëruar më herët nga KPK, Prifti është përballur me trupën gjykuese të Firdes Shuli, Roland Ilia dhe Etleva Çitja. Ndërkaq sipas  KPK-së ka zbuluar se deklarimi i pasurisë së saj nuk është i saktë dhe ka … Continue reading Vettingu, KPK jep vendimin për gjyqtaren Entela Prifti