“Tërhiqu se do e pësosh ti dhe familja”, policia arreston personin që kërcënoi drejtorin e burgjeve, zbulohet sms-ja

Policia e shtetit ka vënë në pranga shtetasin Muharrem Zilija, i cili dyshohet se ka kërcënuar me jetë drejtorin e burgjeve Agim Ismaili. Arrestimi i tij është bërë me vendim të gjykatës së Tiranës, ndërsa mbi Zilijan rëndon akuza e kanosjes dhe keqpërdorimit të thirrjeve telefonike. Teksti i mesazhit, për të cilën i arrestuari akuzohet … Continue reading “Tërhiqu se do e pësosh ti dhe familja”, policia arreston personin që kërcënoi drejtorin e burgjeve, zbulohet sms-ja