BotaFlashJetë dhe stilTe FunditTe Gjitha

Temperaturat disa gradë nën zero, anglezët e klubeve të natës nuk tremben (Fotot)

Pavarësisht borës dhe acarit, të rinjtë anglezë kanë mbushur klubet, dhe disa prej tyr nuk e kanë marrë fare mundimin të vishen si për dimër, e të sakrifikojnë kështu veshjet zgjedhura me kujdes për jetën e natës.

Shumica do të kishte hedhur të paktën një pallto përsipër, por mes këtyre të rinjve duket sikur është shenjë dobësie.

Këto foto janë bër New Castle, ku temperaturat zbritën në -4 gradë. Dëbora e akulli nisi të mbulojë rrugët, por të rinjtë, djem e vajza, kanë dalë sërish me veshje verore.

 

Artikuj të Ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.