”S’të ndahen burrat”, seria e skandaleve të gjyqtarit Hysi. Merrte vendim në 4 minuta

Prokuroria e Krimeve të Rënda ka nisur procedimin penal për gjyqtarin e Fierit Roland Hysi, i cili është përfshirë së fundi në një skandal seksual. Video e transmetuar dje në media, tregonte sesi Hysi i kërkonte para dhe favore seksuale një nëne, e cila kërkonte kujdestarinë e vajzës së saj, pasi ia kishte marrë i … Continue reading ”S’të ndahen burrat”, seria e skandaleve të gjyqtarit Hysi. Merrte vendim në 4 minuta