BotaTe FunditTe Gjitha

Shtrëngimi më i gjatë i duarve në histori, Trump i “shkul” dorën Macron (VIDEO)

Vizita e presidentit amerikan, Donald Trump në Paris është komentuar gjatë në media, por ajo që ka tërequr vëmendjeh e mediave botërore shtrëngimi i durve midis Trump dhe Macron.

Trump dhe Macron kanë bërë shtrëngimin me të gjatë të duarve mes dy politikanë të ndodhur ndonjëherë në histori.

Në një video të publikuar në rrjetet sociale shihet qartë  se si shtrëngimi i duarve të Trump dhe Macron zgjat për disa çaste  aq sa ata nuk kishin ndërmend që t’ja lëshonjë dorën njëri-tjetrit. (S.SH/Shuplaka)

 

https://youtu.be/aLRQ3jCKBTI

n

Fjalët Kyce

Artikuj të Ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *