Shqipëria pëson rënie me 20 vende! VOA: Kosova përmirësim në Treguesin e Lirisë së Shtypit

Organizata Gazetarët pa Kufij, në Treguesin Botëror të Lirisë së Shtypit, radhiti Shqipërinë dhe Kosovën në mesin e vendeve problematike. Por, sipas treguesit që u publikua të martën, Shqipëria ka shënuar rënie, ndërsa Kosova ka shënuar përparim krahasuar me raportin e vitit të kaluar. Treguesi i klasifikon vendet në mjedise “të mira”, “pak a shumë … Continue reading Shqipëria pëson rënie me 20 vende! VOA: Kosova përmirësim në Treguesin e Lirisë së Shtypit