Shqipëria futet sërish në listën gri të pastrimit të parave, i vetmi shtet europian së bashku me…

Shqipëria është futur sërish në listën gri të pastrimit të parave, nga e cila kishte dalë në vitin 2015. Lajmi u dha nga Task Forca Financiare (FATF) e MONEYVAL, që është një mekanizëm i përhershëm i Këshillit të Europës që ka detyrën të vlerësojë zbatimin e standardeve në luftën kundër pastrimit të parave dhe krimit … Continue reading Shqipëria futet sërish në listën gri të pastrimit të parave, i vetmi shtet europian së bashku me…