AktualitetFlashShëndetiTe FunditTe Gjitha

Shëndet/ Djersiteni gjatë natës, zbuloni shkakun që ‘fshihet’ pas këtij fenomeni

Nëse zgjoheni natën për shkak të djersitjes dhe ndërroni bluzën, ky fenomen njihet si djersitje gjatë natës. Një nga shkaqet e djersitjes së natës te burrat mund të jetë rënia e nivelit të testosteronit.

Gjatë plakjes, niveli i këtij hormoni gradualisht zvogëlohet, derisa mashkulli të hyjë në andropauzë, gjendje e ngjashme me menopauzën te gratë.

Për të lehtësuar këtë, si dhe shumë simptoma të pakëndshme që ndodhin gjatë kësaj periudhe, meshkuj mund t’i nënshtrohen terapisë hormonale.

Artikuj të Ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *