Nuk pritej! Vuçiç ‘në krah’ të Zelensky: Njohim Ukrainën! (Ja qëndrimi ndaj Rusisë)

Serbia jep mbështetje të plotë për ruajtjen e integritetit territorial të Ukrainës por nuk do të vendosë sanksione ndaj Rusisë. Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç aktualisht po iu drejtohet qytetarëve të Pallatit të Serbisë për situatën në Ukrainë dhe Ballkanin Perëndimor. “Ditët e vështira janë prapa nesh për të gjithë botën, e veçanërisht të vështira … Continue reading Nuk pritej! Vuçiç ‘në krah’ të Zelensky: Njohim Ukrainën! (Ja qëndrimi ndaj Rusisë)