Në banesën e Xhisiela Malokut, gjyshja e tronditur: Nuk dimë se kujt t’ia lëmë fajin për tritolin (Video)

Mbrëmjen e kaluar, rreth orës 23:30,  në fshatin Larushk në  Fushë-Krujë, në banesën e Ramazan Muçës është hedhur nga rruga dhe ka shpërthyer një sasi e vogël lënde plasëse. Fax News mëson se banesa është e gjyshit të Xhisiela Malokut nga ana e nënës. Ndërkohë që më poshtë janë dhe pamjet e banesës ku është vendosur … Continue reading Në banesën e Xhisiela Malokut, gjyshja e tronditur: Nuk dimë se kujt t’ia lëmë fajin për tritolin (Video)