AktualitetFlashKryesorePolitikëTe FunditTe Gjitha

Meta dekreton dy ligje të miratuara nga Kuvendi

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar dy ligje të miratuara nga Kuvendi. Konkretisht Meta ka dekretuar ligjin “Për miratimin e buxhetit faktik të vitit 2018” si dhe ligjin “Për masat shtrënguese ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë””.

“Institucioni i Presidentit të Republikës bën me dije se, Presidenti i Republikës në ushtrim të kompetencave të Tij, në mbështetje të nenit 84 dhe 93 të Kushtetutës, ka dekretuar me shpallje 2 (dy) ligje të miratuara nga Kuvendi i Shqipërisë, konkretisht:

1. Dekret nr. 11345, datë 06.11.2019, “Për shpalljen e ligjit nr. 70/2019 “Për miratimin e buxhetit faktik të vitit 2018””.

2. Dekret nr. 11344, datë 06.11.2019, “Për shpalljen e ligjit nr. 72/2019 “Për masat shtrënguese ndërkombëtare në Republikën e Shqipërisë””.”– njofton presidenca.

Fjalët Kyce

Artikuj të Ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *