“Mbylle se të thera”, nëna rreh barbarisht vajzën e mitur se s’kishte larë enët: T’i plasë gjak nga goja e hundët, të vdesë në vend

Fiks Fare denoncoi mbrëmjen e së hënës dhunën “kafshërore” ndaj një vajze vetëm 13-vjeçare. Autori nuk ishte i panjohur për të miturën, por vetë nëna e saj. Me zë dhe figurë, emisioni investigativ faktoi se nëna e dhunon sistematikisht vajzën për arsye të ndryshme. Njëherë përse kishte dalë me shoqet jashtë pallatit. Herë tjetër përse … Continue reading “Mbylle se të thera”, nëna rreh barbarisht vajzën e mitur se s’kishte larë enët: T’i plasë gjak nga goja e hundët, të vdesë në vend