Lufta për dekretimin ose jo të saj në Kushtetuese, Marsida Xhaferllari nuk ka kaluar vettingun

Anëtarja e re e Gjykatës Kushtetuese Marsida Xhaferllari e dekretuar nga Presidenti Ilir Meta por e pa pranuar nga Kuvendi, qeveria dhe KED nuk ka përfunduar ende procesin e vettingut. Mësohet se Xhaferllari ka bërë ankimim në Kamisionin e Pavarur të Apelimit për të shpallur vendimin e kalimit të vettingut, ndërsa mbledhja e ardhshme e … Continue reading Lufta për dekretimin ose jo të saj në Kushtetuese, Marsida Xhaferllari nuk ka kaluar vettingun