Leonardo Di Caprio kundër HEC-eve në Vjosë, Ilir Meta del në mbështetje të aktorit

Aktori i madh i Hollivudit, Leonardo di Caprio ka publikuar pasditen e sotme një video në rrjetet sociale të rrjedhës së lumit Vjosa, duke e quajtur atë si një nga lumenjtë e fundit të egër të Evropës. Di Kaprio ka shpërndarë videon dhe tekstin e The Associated Press ku flitet për planet që i japin … Continue reading Leonardo Di Caprio kundër HEC-eve në Vjosë, Ilir Meta del në mbështetje të aktorit