“Kishte gjak në dyshek, në të dy krahët e tij”/ Zbulohet “misteri” i vdekjes së tregtarit polak të armëve në Tiranë: Ishte i shtrirë mbi krevat dhe…

Andrzej Izdebski nuk iu përgjigj trokitjeve të përsëritura në derën e apartamentit të tij në Tiranë mesditën e 20 qershorit. Jashtë banesës të marrë me qira, në katin e dytë të një prej godinave të ndërtuara nga sovjetikët në qendër të kryeqytetit të njohura si Pallatet Agimi, qëndronte i shqetësuar Ylli Zyla – një oficer … Continue reading “Kishte gjak në dyshek, në të dy krahët e tij”/ Zbulohet “misteri” i vdekjes së tregtarit polak të armëve në Tiranë: Ishte i shtrirë mbi krevat dhe…