FlashKryesoreTe FunditTe Gjitha

Hidhet shorti, cilët janë emrat që zgjidhen për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi

Nga shorti i hedhur për anëtarët e KED-së deri më tani janë zgjedhur emrat e mëposhtëm. Në këtë mbledhje kanë munguar anëtarët e KLD-së si dhe ka patur debate pasi nga pd-JA DHE lsi-ja kjo hedhje shorti është anti-kushtetuese. 

LISTA:

Nga lista e Gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese: 
1-Vitore Tusha
2-Besnik Imeraj

3- Altina Xhoxhajd

Duhet të theksojmë që  Vitore Tusha, është zgjedhur anëtare zëvendësuese nga lista e Gjykatës Kushtetuese. 

Nga lista e  propozuar nga Gjykata e Lartë:

  1. Artan Broci

Nga lista e propozuar nga Prokuroria e Përgjithshme:
1. Rovena Gashi

Nga lista e Prokurorëve pranë gjykatave të Apelit:
1. Gentian Ternova
2. Fatjona Memeçaj 

Nga lista  e propozuar me 83 emra nga Gjykatat e Apelit”

  1. Enton Dhimitri
  2. Fatos Qato

Nga lista e propozuar nga Gjykata Administrative

1-Ahmet Jangulli

Anëtari zëvendësues i gjykatës së apelit dhe administrative

2-Sotiraq Lubonja 

 

 

 (J.V/Faxweb)

 

Artikuj të Ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.