AktualitetFlashKryesoreTe FunditTe Gjitha

Gjyqtarë e prokurorë të njohur, cilët janë kandidatët për anëtarë të KED, nesër hidhet shorti

Ditën e nesërme më 7 dhjetor pritet të hidhet shorti për të zgjedhur anëtarët e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi. Sot janë publikuar emrat e kandidatëve nga institucionet kryesore të drejtësisë, Gjykata e lartë, Gjykata Kushtetuese, Gjykata e Apelit dhe Gjykata Administrative si dhe Prokuroria.

Kjo është lista e plotë e kandidatëve, mes tyre emra të njohur dhe me përvojë në drejtësi. Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi autorizoi zv.kryetaren Vasilika Hysi për të hedhur shortin duke qënë se dje ai u nis drejt SHBA-ve, për të marrë pjesë në një samit të rëndësishëm.

Lista e Gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese që plotësojnë kushtet për të qenë anëtarë të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi
1-Vitore Tusha
2-Altina Xhoxhaj
3-Fatmir Hoxha
4-Gani Dizdari
5-Fatos Lulo
6-Besnik Imeraj
Lista e Gjyqtarëve të Gjykatës së Apelit dhe asaj Administrative që plotësojnë kushtet për të qenë anëtarë të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi
1-Agim Bendo
2-Alaudin Malaj
3-Andi Civici
4-Artur Gaxha
5-Artur Kalaja
6-Asim Vokshi
7-Astrit Haxhialushi
8-Edlira Petri
9-Elbana Lluri
10-Elona Toro
11-Ervin Metalla
12-Evjeni Sinojmeri
13-Fatmira Hajdari
14-Fatos Qato
15-Fatri Islamaj
16-Fiqirete Mullai
17-Flutura Skënderi
18-Genti Shala
19-Gramoz Levanaj
20-Gjin Gjoni
21-Hysni Demiraj
22-Ilir Toska
23-Maria Qiriazi
24-Metush Saraçi
25-Ridvan Hado
26-Shkëlqim Mustafa
27-Valdete Hoxha
28-Zegjine Sollaku
Gjyqtarët e Apelit Durrës
1-Agim Ferizaj
2-Anita Mici
3-Arben Vrioni
4-Arjan Balliu
5-Besim Treshnjeva
6-Desart Avdulaj
7-Izet Dushaj
8-Kliton Spahiu
9-Petraq Dhimitri
10-Petraq Ceno (Kryetar)
11-Tritan Hamitaj
12-Valbon Cekrezi
Gjyqtaret e Apelit Gjirokastër
1-Dritan Banushi (Kryetar)
2-Enton Dhimitri
3-Irena Brahimi
4-Izet Salaj
5-Miranda Andoni
6-Tomor Skreli
Gjyqtarët e Apelit Korçë
1-Brunilda Orhani
2-Entela Prifti (kryetare)
3-Etleva Temo
4-Olsi Xhevella
5-Sotiraq Lubonja
6-Stavri Kallco
Gjyqtarët e Apelit Shkodër
1-Aleks Nikolli
2-Astrit Kalaja
3-Fuat Verdha Kryetar
4-Hajrie Mucmata
5-Lindita Hoxha
6-Luan Dervishi
7-Marina Raboshta
8-Selim Kryeziu
9-Valbona Vata
10-Vojsava Osmanaj
Gjykata e Apelit Vlorë
1-Alma Licaj (kryetare)
2-Brikena Ukperaj Lubonja
3-Hysen Saliko
4-Iliba Bezati
5-Klodiana Gjyzari
6-Margarita Buhali
7-Nazmi Troka
8-Petrit Aliaj
9-Skënder Damini
10-Sokol Ngresi
Gjyqtarët e Apelit për Krimet e Rënda
1-Albana Boksi
2-Dhimitër Lara
3-Dhurata Haveri
4-Fehmi Petku (Kryetar)
5-Gurali Brahimllari
6-Gjovalin Pernoca
7-Idriz Mulkurti
8-Nertina Kosova
9-Nure Dreni
10-Saida Dollani
11-Sokol Binaj
Gjyqtarët e Gjykatës Administrative të Apelit
1-Alkelina Gazidede
2-Altina Nasufi
3-Amarildo Laci
4-Arjan Qafa
5-Artur Malaj
6-Bari Shyti
7-Bernina Kondi
8-Blerona Hasa
9-Enkelejda Softa
10-Fjoralba Prifti
11-Kastriot Selita (kryetar)
12-Lindita Sinanaj
13-Rilinda Selimi
Gjyqtarët e Gjykatës Administrative Durrës
1-Ergys Gashi
2-Klodiana Mema Veizi
3-Marjana Vercani (kryetare)
4-Gjyqtarët e Gjykatës Administrative Gjirokastër
5-Elidon Papaziti
6-Ramiz Lala(Kryetar)
Gjyqtarët e Gjykatës Administrative Korçë
1-Etleva Gjamo
2-Sokol Ibi (Kryetar)
Gjyqtarët e Gjykatës Administrative Shkodër
1-Ahmet Jangulli
2-Valbona Durraj Seknaj
Gjyqtarët e Gjykatës Administrative Vlorë
1-Astrit Shema (kryetar)
2-Gentian Xhelili
3-Ken Dhima
4-Bevis Shehaj
Gjyqtarët e Gjykatës Administrative Tiranë
1-Afërdita Maho
2-Arbena Ahmeti
3-Avni Sejdi
4-Bezart Kaçani
5-Elda Vrioni
6-Etleva Çiçolli
7-Emiliano Ruli
8-Enerjeta Shehaj Deraj
9-Erarbër Madhi
10-Eriol Roshi (kryetar)
11-Gentian Hamiti
12-Gentian Medja
13-Gentjana Muçaj
14-Nafije Curri Hasko
15-Selvije Gjoçaj
16-Semiramis Hoxholli
Lista me emrat e Prokurorëve që plotësojnë kushtet për të qenë anëtarë të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi
1-Rovena Gashi
2-Gentian Trenova
3-Fatjona Memçaj

 

Artikuj të Ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.