VIDEO/ Gjergj Luca i hakërrehet gazetares: Waww, ju jeni Fax News, wawww. Gazetarja: Imagjinoni çfarë ju bëni qytetarëve që silleni kështu

Administratori i kompanisë së peshkut “Rozafa” në Labinot-Fushë ka ofenduar gazetarët që po ndiqnin nga afër ngjarjen pasi humbi kontrollin nga përballja me protestuesit. Në një moment, Gjergj Luca i hakërrehet gazetares së Fax News, Entela Duka, e cila po e pyeste rreth problemeve që kishin ngritur banorët për kompaninë e tij dhe pretendimet se … Continue reading VIDEO/ Gjergj Luca i hakërrehet gazetares: Waww, ju jeni Fax News, wawww. Gazetarja: Imagjinoni çfarë ju bëni qytetarëve që silleni kështu