FlashShowBizTe FunditTe Gjitha

E guximshme dhe nuk do e merrnit me mend, këngëtari bën tatuazh personazhin e animuar

Butrint Imeri nuk njihet si një personazh që i ka shumë qejf tatuazhet, megjithatë në trupin e tij ka disa të tillë.

Këngëtari ka në kyçin e dorës së djathtë një luan tatuazh dhe së fundmi ka shtuar edhe një tjetër.

Butrinti ka bërë tatuazh një personazh të animur, i cili është i preferuar për shumë njerëz.

Në dorën e majtë këngëtari i hitit “Alea” ka bërë tatuazh portretin e Gokut, personazhi kryesor në filmin e animuar të “Dragon Ball”.

Lart Gokut, vihet re se Butrinti ka edhe një tatuazh tjetër ku shkruhet “Dream”.

Mesa duket tatuazhet e tij lidhen me diçka personale dhe sigurisht që edhe pas këtij të fundit duhet të fshihet diçka.

Artikuj të Ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *