FlashTe FunditTe GjithaTeknologji & Kuriozitete

Burri që lindi fëmijë e pranon që meshkujt s’e kuptojnë sesa vuajnë gratë

Fredi Mekonell është një burrë transgjinor. Ai lindi si femër dhe ndoqi procedurat për t’u kthyer mashkull, por megjithatë e mbajti mitrën në trup dhe nuk e hoqi.

Më pas nisi udhëtimin për të mbetur shtatzënë duke përdorur një dhurues sperme.

Ai e solli djalin e tij në jetë duke qenë ligjërisht mashkull, pra, babai i fëmijës. Dhe e pranon. Burrat as që e kanë idenë se ç’do të thotë të lindësh.

Artikuj të Ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *