FlashShowBizTe FunditTe Gjitha

Burg dhe gjobë për reperin e njohur, u kap me drogë

Fero është një ndër repart më IN të momentin dhe shumë i preferuar për publikun. Kjo shihet fare mirë në rrjetet sociale dhe klikimet në youtube, mirëpo ssiç duket tashmë ai ka probleme dhe është dënuar me burg.

Gjykata Themelore në Prishtinë e ka dënuar me 5 muaj burg me kusht dhe 1.200 euro gjobë, pasi akuzohet për posedim të lëndëve narkotike, shkruan intv.

Mirëpo e gjitha kjo e ka një të mirë , pasi gjykatësi vendosi që dënimi me burg ndaj tij të mos ekzekutohet, nëse Fero nuk kryen vepër tjetër penale brenda një viti. Fero gjithashtu është i detyruar të paguajë 1200 euro gjobë.

Artikuj të Ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.