39-vjeçari i përfshirë në trafikun e drogës në Angli, Prokuroria e Tiranës i sekuestron 6 apartamente, 3 garazhde, tokë dhe 3 makina luksoze! Janë blerë me para të “pista”…

Prokuroria e Tiranës ka zbatuar urdhrin duke sekuestruar pasuritë me vlerë 2 milionë euro të shtetasit R.P, 39 vjeç (6 apartamente, 3 garazhde, tokë dhe 3 makina luksoze). Sipas njoftimit zyrtar, dyshohet se pasuritë e 39 vjeçarit janë siguruar si rezultat i veprimtarisë kriminale të tij. Mësohet se R.P ka qenë i dënuar në vitin … Continue reading 39-vjeçari i përfshirë në trafikun e drogës në Angli, Prokuroria e Tiranës i sekuestron 6 apartamente, 3 garazhde, tokë dhe 3 makina luksoze! Janë blerë me para të “pista”…