FlashTe FunditTe GjithaTeknologji & Kuriozitete

14-vjeçari i gjen gabimin Apple, kompania do t’i japë një shumë parash

Një adoleshent në SHBA zbuloi një të metë të sigurisë në sistemin video-thirrës FaceTime të Apple dhe do të  dëmshpërblehet për këtë gjë.

Mësohet se kompania Apple do t’i japë një shumë të caktuar 14-vjeçarit Grant Thompson. Ende nuk bëhet e ditur se sa do të jetë kjo shumë, por mendohet se këto para do të investohen për arsimin e tij.

I riu zbuloi një virus në këtë aplikacion, i cili lejonte përdoruesit të dëgjonin personin tjetër para se ai të hapte telefonatën.

Përveç kësaj, videot në këtë aplikacion hapeshin dhe nuk klikohej asnjë buton.

 

Fjalët Kyce

Artikuj të Ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.